Alf Beschrijving

ALF (asiel in de Sejne) - een krekel en een boef, bekent het principe dat het leven mooi is, zelfs in een opvang. Houdt van mensen met een puppy-achtig zelfvertrouwen: iedereen die Alf wil ontmoeten wordt meteen behandeld als een beste vriend. Verwacht niet dat Alfa savoir-vivre kent, want je krijgt het niet; eerder maakt hij een charmante ramp en hij zal er blij mee zijn. Maar het is niet zijn schuld; hij had vorige baasjes dat ze een jaar oude hond weg deden; laat staan verwachten dat ze hem wat aandacht geven. Gelukkig is Alf een hele snelle hond en maakt leerzame en educatieve tekortkomingen snel goed, zelfs aan de lijn begrijpt hij het onderwerp al (hij probeert, hoewel hij er nog niet helemaal goed in is). Tot nu toe is hij wat kieskeurig naar andere honden, vooral reuen - maar alles is hem uitgelegd en gevraagd om vriendelijker te gedragen. Hij houdt van allerlei spelletjes, met de bal houdt de wereld voor hem op te bestaan. En hij houdt het meest van mensen

Alf ongeveer 2 jaar (op 23.05.23) Hij zit sinds maart 2022 in het asiel.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze Facebook pagina, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Alf, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Groot
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier