Over Anubis

Anubis Beschrijving

Naam: Anubis Leeftijd: 10 jaar Grootte: middelmaatje Geslacht: reu Verblijfplaats: Kętrzyn, Pudwągi

Anubis heeft zijn geliefde baasje verloren en in het asiel beland. Het gebeurt vaak dat de honden die langer leven dan hun eigenaren, een ongelukkig leven hebben. Vaak worden ze dan gedumpt in het asiel. Anubis moest worden verzorgd door een vriend van de overleden man - alleen deze vriend is zijn belofte niet nagekomen. Nadat het renovatieteam het appartement van overleden man binnenkwam, troffen ze een zeer uitgeputte en uitgehongerde Anubis aan. Op de een of andere manier overleefde hij... Toen hij bij het asiel aankwam, ook al kon hij nauwelijks op zijn benen staan, begon hij onmiddellijk te spelen met het speelgoed dat hij kreeg. Het maakte hem eerst niet uit dat hij in het asiel zat, dat al zijn ribben uitstaken, dat hij vrij oud was… Hij beseft niet dat hij weinig kans maakt om geadopteerd te worden. Dit is hoe Anubis is - hij kan letterlijk en figuurlijk van alles genieten. Toch laat hij duidelijk merken dat hij de liefde en menselijke warmte mist. Dit laat hij duidelijk merken zodra hij achtergelaten wordt in de kennel. Anubis houdt van mensen, aandacht en strelingen. Hij laat trots zien dat hij een hele slimme hond is. Hij kent het commando’s en voert graag de opdrachten uit in ruil voor een koekje. Hij is gehoorzaam, heel vriendelijk en kalm. Deze lieverd heeft trieste levenservaringen en waarschijnlijk geen goede vooruitzichten voor de toekomst - met zo'n leeftijd en uiterlijk is hij waarschijnlijk ook niet opvallend genoeg. Dit is hoe veel mensen denken, maar dat denken wij niet ! Wij denken dat Anubis het zeker waard is. Het is een huishond die zeker een liefdevolle familie verdient.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Anubis, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier