Argo Beschrijving

Naam: Argo Leeftijd: 10 jaar (op 11.02.23) Grootte: klein middelmaatje Geslacht: reu Verblijfplaats: Schronisko Kętrzyn, Pudwągi Argo verlangt heel erg naar aanwezigheid van de mens. Hij kwam in het asiel na het overlijden van zijn geliefd baasje. Hij begrijpt niet dat de verzorger in het asiel zijn tijd en liefde moet verdelen onder andere hondjes, dus hij huilt in zijn kennel. Hij roept en smeekt om een beetje liefde. Dit is zo triest. Zijn kleine hondenhart is gebroken. Wanneer de vrijwilliger zijn verblijf binnenkomt, springt Argo op twee poten, danst en jankt van geluk. Hij leunt tegen de benen en klampt zich vast in zijn armen. Argo is een hele lieve hond. Hij houdt van strelen en knuffelen en deelt graag de kusjes uit. Hij heeft een goede relatie met meeste honden, accepteert kinderen en loopt netjes aan de lijn. Wat kan men meer verwachten van een hond? Argo zal alles doen om zijn mens blij te maken.

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.235636172150921&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Argo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier