Bambi Beschrijving

Naam: Bambi Leeftijd: circa 2 jaar (op 10.01.23) Grootte: middelmaatje Geslacht: teef Verblijfplaats: Schronisko Cyganowo in Sejny Bambi woont nog niet zo lang in het asiel en we weten niet waarom ze daar terecht is gekomen. Ze werd op straat gevonden en haar uiterlijk geeft aan dat ze onlangs puppy's heeft gebaard. Helaas niemand weet wat met haar kindjes in gebeurd. Bambi is jong, te jong om zo te eindigen. Ze is een rustige, kalme, sierlijke dame. Ze loopt met en gratie op haar lange poten. Bambi is al na castratie en helemaal klaar om in een nieuwe huis te gaan wonen.

Link naar de facebookpagina, voor haar verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.230220586025813&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Bambi, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier