Banka Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Bańka L𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 12 jaar (op 05.06.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: klein (6 kg) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Bańka is een kleine, mooie senior dame. Ze kwam naar het asiel na het overlijden van haar verzorger. Helaas wilde de familie haar niet. Zij is als oud afval buiten gezet. Dit was een tragisch gebeurtenis voor Bańka, die geleerd heeft om thuis te wonen en op de bank te liggen naast haar geliefde mens. Helaas was Bańka niet goed verzorgd - ze had een zeer verwaarloosd gebit dat behandeld moest worden. Alles is gedaan, de tanden zijn getrokken en alleen de hoektanden zijn overgebleven. Bańka is gezond.🫶 De medewerkers van het asiel doen hun best om Bańka te helpen, maar helaas kunnen ze haar familie niet vervangen. Dit is wat Bańka erg mist. Bańka is erg lief, goed opgevoed en vriendelijk tegenover andere honden. Ze is klein een weegt ongeveer 6 kg. Misschien kan iemand haar adopteren en een plekje geven die ze zo erg mist?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Banka, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 12 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier