Bella Beschrijving

Bella is in de opvang in Belgie/ Antwerpen.

Lieve Bella.

We weten niet wat er in haar leven in Oost Polen is gebeurd, maar een ding is zeker. Bella is een zeer gekwetste hondje, met name door mannen. Het heeft bij haar een diepe onzekerheid en angst achtergelaten. Bij vrouwen daarentegen beweegt Bella zich heel vrij en voelt ze zich duidelijk veiliger.

Op dit moment zit ze bij een mannelijke foster en die leert haar dat niet alle mannen eng en spannend zijn. Ze komt graag bij hem voor een aai. Bella heeft veel behoefte aan knuffels en bevestiging dat ze het goed doet.

Verder is Bella ook gewoon een jonge hond die van wandelen, spelen, ravotten en luieren in de zon houdt. Ze is leergierig, vriendelijk en sociaal met honden. Een stabiel hondenmaatje zou heel wenselijk voor haar zijn. Een hond die haar laat zien dat de wereld die zij niet kent, helemaal niet zo spannend is.

Bella is schrikkerig voor voorbijrazend verkeer, maar vindt autorijden wel leuk.
Bella kent joggers en fietsers niet en kan daar reactief op reageren. Een prikkelarme omgeving en iemand die zich hiervan bewust is, is daarom gewenst.

Wie heeft er voor Bella het plekje waar ze mag opbloeien tot die lieve, leuke speelse hond die ze in haar hart is?

We plaatsen Bella niet bij kinderen (<16) en bij voorkeur bij een vrouw(en). Of bij een stel waarbij ze het begrip krijgt als ze tijd nodig heeft, voordat ze bij hem op schoot komt zitten.

Algemeen ๐Š๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง  niet onder de 16 jaar ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง  onbekend ๐‡๐จ๐ง๐๐ž๐ง  ja, voorkeur voor reuen of zachtaardige teefjes ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง  ja ๐“๐ซ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง  ja ๐“๐ฎ๐ข๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ž๐ซ๐Ÿ  ja, in een rustige omgeving   Karakter  ๐๐ž๐ฐ๐ž๐ ๐ข๐ง๐   gemiddeld ๐€๐š๐ง๐ก๐š๐ง๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค  ja ๐†๐ž๐ก๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ ja   ๐‰๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐œ๐ญ  vooral erg nieuwsgierig  ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ฌ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐  vooral bij vrouwen  ๐’๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐ฌ  ja ๐–๐š๐š๐ค๐ฌ  gemiddeld

Feiten ๐๐š๐ฌ๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ  ja ๐†๐ž๐ฏ๐š๐œ๐œ๐ข๐ง๐ž๐ž๐ซ๐  ja ๐†๐ž๐œ๐ก๐ข๐ฉ๐ญ  ja ๐‹๐ข๐œ๐ก๐š๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐š๐Ÿ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง  nee ๐Œ๐ž๐๐ข๐œ๐ข๐ฃ๐ง๐ž๐ง  nee ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐ž๐ซ  nee ๐†๐ž๐๐ซ๐š๐ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง  Bella vindt mannen spannend ๐Š๐š๐ง ๐ข๐ง ๐š๐ฎ๐ญ๐จ  ja ๐™๐ข๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐ข๐ ja, tenzij ze schrikt.

Link filmpje: https://fb.watch/iIT0w6RhUK/

Interesse in adoptie van Bella? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Bella, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier