Bibi Beschrijving

Verblijfplaats: Schronisko Kętrzyn Pudwągi

Bibi is een klein hondje, net ouder dan 5 jaar (eind '22 geschat). Hij komt uit een slecht asiel, een high kill shelter in Bystry dat na een interventie gesloten werd. Bibi heeft al eén mislukte adoptie achter de rug. Zijn familie gaf hem geen tijd om zich aan te passen aan de nieuwe situatie en heeft hem teruggebracht naar het asiel. Bibi was in de war. We kennen zijn geschiedenis niet en we weten niet waarom hij toen in het asiel terecht is gekomen. We weten alleen dat hij vroeger heel zwaar had.

Bibi heeft twee gezichten. Aan een kant verheugt hij zich en vraagt hij om aandacht, en aan de andere kant wordt hem snel te veel en te druk en hij laat merken dat hij er genoeg van heeft. Men dient hem dan met rust te laten, anders laat Bibi mogelijk zijn tandjes zien. Bij Bibi is dus doseren heel erg van belang. Luister naar hem; hij communiceert heel duidelijk waar zijn grenzen liggen. Rust, kalmte en balans doen wonderen bij hondjes die vroeger erg gekwetst waren.

Bibi houdt niet van baden, kammen of bezoeken aan de dierenarts. Hij loopt goed aan de lijn en wandelt graag. We zoeken voor hem een thuis zonder kleine kinderen. Een plek waar het rustig is en waar hij zichzelf mag zijn. Bibi is een hondje met een duidelijk karakter dat men moet begrijpen en accepteren. Hij verdient zeker een liefdevolle familie en een super thuis!

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.218243620556843&type=3

?????????? Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Bibi, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Nee
Kan met oudere kinderen? Onbekend
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier