Bingo Beschrijving

Blijf even bij me en neem een ​​tiental seconden. Mensen die het asiel bezoeken besteden geen aandacht aan mij. Misschien val ik niet zo op? Ben ik te groot geworden? Geliefden, ik ben pas een jaar oud. En ik zal geen thuis meer vinden? Mijn leven zal niet veranderen?

Ik ben misschien niet perfect. Soms doe ik zelfs trucjes. Ik kan bijvoorbeeld makkelijk over het hek springen. En dan loopt de bewaker achter mij aan? Het is gewoon leuk. De wereld om me heen is zo interessant. En tot nu toe heb ik zo weinig gezien.

Ik kan aan de lijn lopen. En doe dit graag zodat we samen veel onbekende plekken kunnen ontdekken. Ik wil geen andere hond, want ze maken alleen ruzie met mij❌Tenzij het een teef is✅ Ik ken de zit- en pootcommando's. En tot slot: ik hou van knuffelen!?? Ook vind ik het super als je me aait.

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212775987770273&type=3

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact hieronder klikt kunt u het intakeformulier in vullen. (Bewerkingsrecht vragen kunt u negeren)

Link naar zijn facebookalbum: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3337684656461697&type=3

Interesse in Bingo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 1 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier