Bogus Beschrijving

๐๐š๐š๐ฆ: Boguล› ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: 6-7 jaar (op 22.07.23) ๐†๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: middelmaatje ๐†๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ: reu ๐•๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ: hij zit al sinds januari 2020 in het asiel: schronisku Cyganowo w Sejnach

Boguล› ziet eruit als de meeste honden in het asiel: ze zijn onopvallend en niet puur ras. Je staat niet verbijsterd en je houdt niet je adem in. Omdat ze zelden hun drama aan willekeurige mensen laten zien.

De meeste asielhonden zien er normaal uit. En ze gedragen zich normaal: ze zijn blij als iemand hen benadert. Ze glimlachen met hun gemiddelde gezichten. Ze zwaaien met hun gekrulde staarten. Ze springen op hun pootjes die vaak zwart/bruin van kleur zijn.

Daarom wekken ze geen sympathie op, om nog maar te zwijgen van bewondering. Want het gaat om een gewone bastaard, blaffend zoals alle anderen. En helemaal niet zo verdrietig ogend. Dus mensen zoeken naar een ander hondje dat ontroerender zal zijn.

Honden zoals Boguล› blijven meestal jarenlang in het asiel totdat ze sterven. Ook al komen ze als jonge hond in het asiel terecht. Want Boguล› voldoet aan alle criteria van een onzichtbare hond. En bovendien is hij vrolijk. Hij springt en kwispelt vriendelijk tegen mensen. Kortom: hij gedraagt โ€‹โ€‹zich alsof hij op vakantie is. Niet alsof hij op de slechtste plek voor een hond is, namelijk in een slecht asiel. Helaas heeft hij één leven, dat hij doorbrengt waar hij het doorbrengt vanwege de mens.

En hij weet niet dat hij een hond is met weinig kans op adoptie. Dus hij kijkt uit naar ieders bezoek. Hij hoopt dat het deze keer "het" zal zijn. Hij is klaar om erop uit te trekken. Om samen de wereld te veroveren๐Ÿฅฐ Een goede, lieve, brave normale hondโค๏ธ En normale honden zijn vaak het moeilijkst plaatsbaar.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Bogus, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier