Over Bronia

Bronia Beschrijving

Bronia teef 3 jaar middelmaat

𝐍𝐚𝐚𝐦: Bronia 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 3 jaar (op 25 aug 22) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds december 2021 schronisku Cyganowo w Sejnach

Bronia maakt zich niet los van een persoon. Als ze kon, zou ze voor je knielen en zo bij je blijven. Er zijn maar weinig honden die zo naar een mens kijken. Zo opgetogen, zoveel ontzag. Daarom doet het pijn dat zulke honden in asiels zitten. En eindeloos wachten op iemand. En meestal niet zullen leven om iemand te zien.

Interessant is dat Bronia, opgewekt en relaxed op de foto's, zeker een hond met moeilijke ervaringen is. Toen ze vorig winter in het asiel kwam was ze erg wantrouwend. En doodsbang. En alleen in het asiel, waar geen luxe is en maar weinig vrijwilligers zijn, voelde Bronia zich veilig.

En ze houdt onvoorwaardelijk veel van mensen? Bronia is een hele lieve en sociale hond. Kan met alle honden goed overweg. Ze wekt de indruk dat ze het verleden is vergeten. En dat ze het leven opnieuw zou willen beginnen. Maar hoe, met wie?

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst:

Stuur ons een privé bericht, of mail naar poolseasielhonden@gmail.com.

Ook is het mogelijk om tussen 18:30 en 21:30 uur te bellen op 0031 626 37 86 66 (Engels).

Bij serieuze interesse kunt u op de website https://poolseasielhonden.nl bij het profiel van de hond van uw keuze meteen het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Bronia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier