Byku Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Byku 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 5 jaar (op 15.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: grote middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Moldol. BYKU MOOIE, WAARDIGE EN PROBLEEMLOZE HERDERSHOND TER ADOPTIE Byku kwam in 2023 naar het asiel, nadat hij enkele maanden in een van de nabijgelegen dorpen had rondgezworven. Niemand was naar hem op zoek en niemand wilde hem een thuis geven. Groot en rustig, maar totaal niet in staat om aan de lijn te lopen... Waarschijnlijk heeft vroeger niemand met hem gewandeld. Zijn verzorger in het asiel was echter zo vastberaden dat Byku zich inmiddels goed redt aan de lijn. Dit is een zachtaardige, vriendelijke en zeer goed opgevoede hond. De toekomstige eigenaar moet wel weten dat Byku vroeger een trauma had voor de riem en halsband en hij heeft het gelukkig overwonnen. Byku is een geweldige, trouwe en dankbare hond... We begrijpen niet waarom hij nog steeds in het asiel zit... Iedereen houdt van Byku, hij is een goede, lieve hond. Hij geeft poot en laat gewillig zien hoe goed hij de commando's kent. Het is een evenwichtige hond die zijn verzorger overal zal volgen. We kennen zijn houding ten opzichte van katten niet. Hij tolereert kinderen. We weten niet hoe hij zich zal gedragen in een grote stad of appartement. Desondanks zullen we hem nooit bij iemand plaatsen waar hij als bewaker moet dienen! We willen dat Byku een familielid wordt, goed verzorgd, gekoesterd en geknuffeld. Byku is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip. Byku wacht verlangend op een liefdevol thuis

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Byku, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier