Over Camper

Camper Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Camper 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 8 jaar (op 15.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat (circa 13 kg) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Moldol.

EEN OPROEP VOOR EEN HOND DIE HET ERG MOEILIJK HEEFT IN HET ASIEL.

Dit is een oproep voor Camper, een senior hond. Hij is geen grote hond en weegt ongeveer 13 kg. Over het algemeen reageert hij niet op andere honden maar andere honden mogen hem meestal niet dus voor Camper zijn we op zoek naar een huishouden zonder andere dieren. In het asiel is het moeilijk om het karakter van een hond nauwkeurig in te schatten. De meeste honden worden overweldigd door de drukte en lawaai. Meeste van hun komen pas thuis tot rust, in vrede, liefde en met goede zorg We hopen van harte dat Camper een rustig thuis zal vinden waar hij veel liefde zal ervaren, die hij zeker verdient. Camper heeft zieke ogen die behandeld moeten worden met oogdruppels. De potentiële adoptant krijgt alle benodigde informatie betreffende deze behandeling. Camper is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip. Geef hem alstublieft een kans. Wees verliefd en adopteer.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Camper, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier