Cypis Beschrijving

Cypis is ongeveer 6 jaar, reu en gecastreerd.

Cypis is als een geest - onzichtbaar. Het grootste deel van de dag verstopt hij zich in de kennel. Als hij naar het grasveld mag, rent hij er heen alsof iemand hem achterna zit. Hij is erg bang. Hij is bang voor mensen en de hele omgeving. Kan niet aan de lijn lopen. Niet alle honden kunnen het verdragen. Alleen in de kennel, als er geen ontsnappingsroute is, mag de vrijwilliger hem aaien. Cypis toont geen agressie. Is er een kans voor hem?? Hij heeft er maar 1 nodig…….

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.215000894214449&type=3

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact hieronder klikt kunt u het intakeformulier in vullen (Bewerkingsrecht vragen kunt u negeren)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3337684656461697&type=3

Interesse in Cypis, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier