Over Czarus

Czarus Beschrijving

Czarus is in de opvang in Zwanenburg.

πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜ HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜

𝐍𝐚𝐚𝐦: CzaruΕ› π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 6 jaar (geb 2018) π†π«π¨π¨π­π­πž: klein middelmaatje π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo (C-357) Deze hond moet een puppy zijn geweest toen hij in het asiel kwam. Hij is namelijk maar 6 jaar oud en heeft bijna even lang in het asiel gezeten😞 Hij verlaat zelden de kennel en maakte pas afgelopen september zijn eerste korte wandeling. CzaruΕ› bleek een hele lieve hond te zijnπŸ₯° Totaal niet agressief. Hij is nog jong, dus zijn nieuwsgierigheid geeft hem wat moed. Maar hij kan in paniek raken als hij tijdens het wandelen ergens bang voor is. Logisch, alles is nieuw en onbekend voor hem. Hij zoekt steun bij mensen, hij heeft een gids nodig. Je kunt zien dat hij wil vertrouwen en een nieuwe, onbekende wereld wil verkennen. En we denken dat hij er klaar voor is. Hij verstopt zich niet meer in de hoek van de kennel. CzaruΕ› besloot zelf om zijn leven te veranderen en liet het de vrijwilligers in Polen zien. Hij zit in een slecht asiel. Wij willen graag een goed plekje voor hem vinden. Hij is gecastreerd, ingeënt en gechipt.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Czarus, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier