Over Duszek

Duszek Beschrijving

Hij staat op de lijst voor naar een high kill shelter. Hij zou opvang hebben, maar dat gaat niet door. Dus zn toekomst is nu weer onzeker.

Naam: Duszek Leeftijd: ongeveer 5-6 jaar Grootte: middelmaatje Geslacht: reu Verblijfplaats: sinds 6 juli 2020 schronisko Ketrzyn Pudwagi. Daarvoor zat hij in Radysy (slechtste asiel ooit, is nu gesloten)

Duszek – een hondje dat in 2020 werd gered uit het asiel in Radysy. Dit was het slechtste asiel in Polen. Het was een dodingsstation. En voor honden de hel op aarde. Gelukkig heeft de openbaar aanklager het laten sluiten.

Duszek kwam in de zomer van 2020 in het asiel in Pudwagi. Hier heeft hij zich goed ontwikkeld. Duszek leerde los te lopen op het afgesloten terrein. En ook om terug te keren naar zijn vaste plek.

Hij wordt aangemoedigd door de aanwezigheid van een andere hond. Eerder deelde hij zijn kennel met de kleinere hond die u op zijn foto’s ziet. Hij speelde met haar en liep achter haar aan. Momenteel zit hij in de kennel bij Sabcia. Een herder mix van ongeveer 10/12 jaar (teef). Ook dit gaat goed!

Hij is nog een beetje bang, maar toont geen agressie. In een huisje zal Duszek zich nóg verder ontwikkelen. Het zou perfect zijn als er in dat huisje nog een hond is. Een lieve stabiele hond aan wie hij zich kan optrekken.

Maar ja.. Nu moet hij voor het einde van het jaar een plekje vinden. Anders gaat hij weer naar een dodingsstation?? We hopen tijdig een thuis voor hem te vinden. Dit beestje heeft al zo veel meegemaakt.....

We hopen van harte dat iemand hem zal helpen. We smeken om hulp voor hem!

Duszek is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd tegen rabiës.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact hieronder klikt kunt u het intakeformulier in vullen.

Interesse in Duszek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier