Over Dzeki 2

Dzeki 2 Beschrijving

Het asiel gaat sluiten!!! Het is de vraag waar hij terecht gaat komen!!

๐๐š๐š๐ฆ: Dลผeki 2 ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: 6 jaar (op 03.07.23) ๐†๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: middelmaat ๐†๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ: reu ๐•๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ: Jฤ™drzejewo SI-47 Dลผeki… Volgens de verzorgers is Dลผeki een absoluut fantastische, unieke hond. Zeer toegewijd aan zijn verzorger, liefdevol, trouw, gehoorzaam en wijs. En altijd klaar om zijn geliefde persoon te plezieren๐Ÿ’› Hoe dan ook, zie alstublieft de foto's en video’s in zijn album – hopelijk ziet u alles wat nodig is๐Ÿคฉ Het is onmogelijk om hier alle voordelen van deze hond te beschrijven. Helaas kan Dลผeki bijna elk hek overwinnen want hij kan heel hoog springen. Daardoor wordt wij nooit losgelaten op het losloopgebied in het asiel. Hij moet dus al zijn dagen opgesloten in de kennel doorbrengen. Dลผeki reageert niet op andere honden die hij tijdens een wandeling tegen komt.

Dลผeki is nog vrij jong (6 jaar) en dit is niet hoe zijn leven eruit zou moeten zien. We maken ons grote zorgen om deze lieve man en vragen u om hulp. Misschien is er iemand die met hem wil werken en ervoor wil zorgen dat hij zich kan ontspannen en meer vertrouwen krijgt in alles om hem heen. Misschien wil iemand zo'n trouwe vriend als Dลผeki?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Dzeki 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Nee
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier