Edzio Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Edzio 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: geschat op 8-9 jaar (op 13.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: klein (circa 6kg) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Lubelskie / A Opa Edzio werd gevonden op een van de dorpswegen in het oosten van Polen. Hij werd gevangen en naar een gemeentelijk hondenverblijf afgevoerd. Dit is een tijdelijk verblijf in afwachting op een transport naar een asiel. Niemand kwam hem ophalen, hij was waarschijnlijk ongewenst. Hij was uitgeput en helemaal in de war. Hij had veel teken op zich waardoor hij een babesia ziekte kreeg. Gelukkig heeft de behandeling goede resultaten opgeleverd en Edzio voelt zich veel beter, hij wordt levendiger en gelukkiger. Hij is begonnen met korte weekendwandelingen, hoewel hij zich nog niet zeker voelt in het tuigje. Aleksandra werd geraakt door zijn verhaal en om hem te redden voor de overplaatsing naar het asiel heeft zij hulp aangeboden. Edzio mag bij haar tijdelijk komen wonen in afwachting op zijn eigen huisje. Edzio is een kleine, magere, delicate hond. Lieve, vriendelijke, oude man. Hij heeft gebroken hoektanden, die zo snel mogelijk worden behandeld. Hij had zo’n honger dat hij zijn voedsel snel naar binnen schrokte. Het komt voor dat Edzio rondjes draait in de kennel - we vermoeden dat hij zijn hele leven aan de ketting heeft doorgebracht 😔. In het begin was hij bang voor aanraking en trilde toen hij over zijn romp werd gestreeld. Was hij in het verleden geslagen? Zeer waarschijnlijk 😔. Toch kan opa Edzio genieten van aanraking, voornamelijk over zijn koppie. Hij houdt ook van lekker eten 🙂 We zijn op zoek naar een goed huisje voor Edzio want de slechte heeft hij al gehad.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Edzio, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Ja
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier