Fargo Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Fargo 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2 jaar (op 08.05.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: klein 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Grudziądz

𝐁𝐞𝐚𝐠𝐥𝐞 𝐞𝐧 𝐁𝐚𝐬𝐬𝐞𝐭𝐬 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐫𝐬 𝐨𝐩𝐠𝐞𝐥𝐞𝐭! 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐨𝐧𝐠𝐞𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐬𝐚𝐧𝐨𝐯𝐚 𝐅𝐚𝐫𝐠𝐨 𝐳𝐨𝐞𝐤𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐦𝐞! ❤️ Fargo kwam in april 2023 naar het asiel en slijt sindsdien zijn dagen in afwachting... Ondanks de afwezigheid van een staart, is Fargo een vrolijke "kwispel". Hij wordt gelukkig bij de aanblik van een mensen en ontvangt dan graag knuffels! Tijdens wandelingen gedraagt hij zich rustig. Maar zoals elke jongere hond rent hij vrolijk mee met de rest van zijn kennelgenootjes! Fargo is goed in contact met honden. Hij kan getest worden met katten. We denken dat Fargo past in een gezin met kinderen. Fargo is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Wie geeft deze lieve knul een kans om de wereld te ontdekken?

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Fargo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier