Over Fighter

Fighter Beschrijving

𝐎𝐩𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐟 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐑𝐭 πŸ†˜HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSINGπŸ†˜ πš‰πš’πšŽ πšŸπš˜πš˜πš› πš–πšŽπšŽπš› πš’πš—πšπš˜πš›πš–πšŠπšπš’πšŽ: https://www.facebook.com/share/afyBrbcVXeDxTnin/

𝐍𝐚𝐚𝐦: Fighter π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 3 jaar (op 24.03.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: klein π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo Fighter❀️ Kijk eens naar zijn ontwapenende gezichtsuitdrukkingen en die ogen. Zijn zoetheid valt op in de ogen. Tot voor kort zat Fighter in een gedeelte van het asiel waar bijna niemand komt. Zogenaamd omdat daar alleen maar wilde honden zouden zitten. Maar dat is helemaal niet waar. En zelfs een mens zou 'wild' worden als hij zo alleen gelaten wordt... De honden daar kennen geen menselijke aanraking en ze weten niet wat wandelen is. Terwijl dat juist is wat ze nodig hebben. Je moet ze de tijd geven, ze temmen... Fighter kreeg kortgeleden zijn kans. Hij kwam in een ander gedeelte van het asiel te zitten. Op 25 maart heeft een vrijwilliger eindelijk, voor het eerst, rustig bij Fighter gezeten. En hij heeft haar ontwapend. Ze zag een heel andere hond in hem. Hij lag rustig in de kennel en schoot met zijn ogen... Fighter was zacht, gevoelig en bang. De vrijwilliger was zelfs bang om hem aan te raken om hem niet nog meer bang te maken. "Dus wat moet ik je nu vertellen, Fighter? Je bent een slimmerik, je bent een badass. En als het erop aan komt, ben je een softie πŸ˜….. Wees jezelf, vechter, laat iemand je hart stelen... geloof me.. ❀️“ Het asiel gaat binnenkort dicht, wat gebeurt er dan met Fighter? Wat zal zo’n kleine jongen doen als hij weer alleen wordt gelaten? En dan ook nog op een nieuwe, onbekende plek. Onze harten breken bij alleen al de gedachte. Fighter kan bij andere honden wonen🐢🐢 Hij is gecastreerd, ingeënt en gechipt.

Interesse in adoptie van Fighter? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Fighter, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier