Over Fretka

Fretka Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Fretka 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 1,5 jaar (op 01.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje (circa 20 kg) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: DW Podlasie / H

Fretka was op straat gevonden en naar het asiel gebracht. Het is een jonge, energieke meid die nog het hele leven voor zich heeft. We vinden erg sneu dat haar lever in het asiel wordt verpest.

Fretka houdt van wandelen en spelen. Houdt u van hyking, bij voorbeeld? Fretka gaat graag met u me. Bent u meer van het wandelen? Fretka laat u nooit in de steek. Deze lieve meid loopt heel goed aan de leiband, houdt ontzetten van mensen en doet het goed met andere honden. We zijn op zoek naar een lieve, actieve familie die Fretka zal betrekken bij hun dagelijkse activiteiten. Dit is alles wat deze lieverd nodig heeft. Fretka is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Klaar om het asiel te verlaten.

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞? Stuur ons een privé bericht, of mail naar poolseasielhonden@gmail.com. Ook is het mogelijk om tussen 18:30 en 21:30 uur te bellen op 0031 626 37 86 66 (Engels). Vul het intakeformulier in als u een hond wilt adopteren of daar vragen over heeft. Eén van de vrijwilligers belt u daarna.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Interesse in Fretka, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 1 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier