Over Gabrys

Gabrys Beschrijving

GABRYŚ (Cyganowo asiel in Sejny) - ruwharig, gevlekt, glimlachend van oor tot oor. Zoals het een szorściak betaamt. Hij is een ontzettend aardige hond en kan zijn medeleven met mensen tonen - soms te veel; maar als iemand een ruwe vacht heeft, is hij ook van nature levendig. Het is genoeg om naar Gabrysio te kijken: na een minuut lichtten zijn ogen op en vielen zijn oren naar achteren. En toen hij begon te knuffelen, knuffelen, genieten van een mens op twee benen ... Hij maakt heel snel vrienden en je zult zeker weten dat je een hond bij je hebt - Gabryś is creatief en wil overal actief aan meedoen, daarnaast hij doet het met een grote gratie. Hij kan probleemloos met andere honden overweg, zoals het de goedheid van een hond betaamt. Hij heeft echter een vaardigheid die lastig kan zijn - hij kan heel goed omgaan met hekken als hij besluit er doorheen te breken. Misschien verloor hij op deze manier, door willekeurige escapades, zijn vorige huis - en het zou goed zijn als de situatie zich niet zou herhalen; hij heeft genoeg turbulentie in zijn leven. Gabryś is ongeveer 2 jaar oud.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Gabrys, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier