Ginny Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Ginny 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: +/- 2 jaar (op 29.11.22) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: (klein) middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef, iav sterilisatie 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Schronisko Kętrzyn Pudwągi/ momenteel in Sejny Ginny kwam samen met Hermiona en Harry in het asiel terecht. Voordat iemand ze naar het asiel bracht waren ze samen aan het zwerven. Ze kregen eten bij verschillende boerderijen en gingen weer weg. Ze moeten vroeger een huis hebben gehad want ze waren goed verzorgd. Alle drie hondjes hebben geen staart. De eigenaren hebben zich niet bij het asiel gemeld. Niemand was op zoek naar de hondjes. Ondanks veel advertenties zijn ze door niemand herkend. Hondjes zijn heel hecht met elkaar, doen alles samen en staan voor elkaar klaar. We weten dat de kans op een gezamenlijke adoptie minimaal is. Maar we hopen dat elk van hen familie zal vinden. Alle honden zijn ongeveer 2 jaar. Ginny is iets kleiner dan kniehoogte. De honden zijn vriendelijk en vertonen geen agressie. Ze waarderen menselijk contact en vragen om aandacht. Absoluut niet agressief naar onbekenden. Ze zijn vrolijk, vol leven en energie. Ze kunnen aan de lijn lopen. Verder kunnen ze goed met andere honden overweg. Ginny is de kleinste in het team. Maar zij heeft duidelijk de leiding in de roedel. Alle honden verdienen een fijn, liefdevol thuis - met zijn drieën, indien mogelijk. Ze wachten momenteel op castratie/sterilisatie. Maar we zijn alvast op zoek naar nieuwe families voor deze schatten.

Link naar de facebookpagina, voor haar verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.218065970574608&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Ginny, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier