Over Gozdzik

Reeds gereserveerd

Gozdzik Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: GoΕΊdzik π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 14 jaar (op 02.06.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: klein π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

GoΕΊdzik (vert. Anjer) is een kleine, lieve hond . Hij kwam in het asiel in december 2022 en op de een of andere manier heeft hij nog geen geluk gehad met het vinden van een gezin. Lelijk? Gewoontjes? Onopvallend? Helemaal niet! Hij heeft alleen een beetje pech en de concurrentie in het asiel is groot. GoΕΊdzik heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn - zijn eigen bed, een rustig hoekje en korte wandelingen . GoΕΊdzik is een zachtaardige senior die de laatste jaren van zijn leven veel liefde nodig heeft . Hij heeft iemand nodig die hem achter het oor of op de rug gaat krabben, hem veel knuffelt en er gewoon voor hem is. Hij is erg kalm en dringt zich niet op, meestal ligt hij of slaapt op een rustig plekje Deze lieverd heeft geen probleem met andere honden en sluit probleemloos vriendschappen met zijn soortgenootjes. Hij is een geweldige hond die het verdient om te krijgen wat het meest waardevol is: familie, liefde en zijn eigen thuis 🏠. Zal er iemand zijn die het lot van GoΕΊdzik zal veranderen? GoΕΊdzik is gecastreerd , ingeënt , ontwormd en heeft een chip . Klaar om het asiel te verlaten en het leven met zijn eigen familie te beginnen. Geef hem een kans, misschien de enige kans in zijn leven. Adopteer en heb hem lief.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Gozdzik, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 14 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier