Over Gryzia

Gryzia Beschrijving

Gryzia kwam een ​​jaar geleden naar het asiel. Een klein, mooi, maar bang teefje met angstagressie. Waarschijnlijk had ze niet al te veel menselijk contact gehad. En als ze dat wel had gehad, zou ze dat zo snel mogelijk moeten vergeten. En het lijkt erop dat ze het na een jaar in het asiel langzaamaan vergeten is. Allereerst weet ze al dat ze haar tanden niet hoeft te gebruiken om te overleven. Ze laat zich aaien en maakt contact met mensen💗 Hoewel haar angsten soms nog de overhand krijgen en ze bang is om te vertrouwen. Maar weet je: als de eerste twee jaar van haar leven slecht waren, is het moeilijk om dat met één jaar in het asiel goed te maken. Toch krijgt Gryzia het voor elkaar. Het zal allemaal helemaal oke zijn, maar hiervoor heeft ze meer tijd en vooral een thuis nodig. Wat voor thuis? Nou ja, eentje waar ze in haar eigen tempo kan socialiseren. Zonder kleine kinderen en niet in de binnenstad. En waar ze niet vanaf het begin wordt gedwongen om aan de lijn te lopen. Daar worstelt ze namelijk nog mee. Bij voorkeur bij een tweede, vriendelijke hond. En bij mensen die zullen begrijpen dat de pijn die ze heeft geleden niet binnen een dag of twee hersteld is. Het zal langer duren, maar het is de moeite waard!!!

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Gryzia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Nee
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier