Harry Beschrijving

Verblijfplaats: Schronisko Cyganowo w Sejnach sinds 2022

Harry, eind '22 op ca. twee jaar geschat, is een prachtige, grote, jonge hond, waarschijnlijk een herdershond-kruising. Hij houdt erg van mensen en legt snel contact. Hij kan goed overweg met andere honden, heeft een zachtaardige uitstraling en kijkt goed uit zijn ogen. Het is weliswaar vrij groot, maar er zijn toch mensen te vinden die van grote honden houden?

Helaas is er één probleempje dat het voor Harry niet zo simpel maakt: Harry maakt namelijk zijn eigen staart kapot. Hij draait dan om zich heen, bijt zichzelf, en herhaalt dit met enige regelmaat. Het is niet bekend of dit neurologisch of gedragsmatig is; we kennen zijn verleden niet. Basistesten die waren uitgevoerd in het asiel hebben niets naar voren gebracht. Helaas zijn gespecialiseerde onderzoeken in het asiel niet mogelijk.

Harry heeft dus mensen nodig die een grote hond geweldig vinden, en het gevecht met de staart erbij willen nemen. In onze contreien zal een diagnose veel makkelijker te stellen zijn, en zal een behandeling dan ook meer binnen handbereik zijn.

Harry heeft dus speciale behoeftes: extra aandacht, goede begeleiding en veel liefde. Het is de moeite om hem dit extra's te geven. Harry heeft nog zoveel jaren voor zich, en je kunt aan hem zien dat hij wilt genieten van het leven. Hij is levenslustig, vol liefde en positieve energie.

Laat hem je vriend worden!

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Harry, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Groot
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier