Over Helena

Helena Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Helena 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 6 jaar (op 20.02.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Pudwągi Er zijn honden in het asiel die minimale kans hebben om geadopteerd te worden. Ze komen er als jonge hondjes aan en men merkt niet eens wanneer ze ouder worden. Angst voor vreemden verlamt ze zo erg dat ze zich verstoppen in de verste hoek van de kennel of bij het zien van een onbekende persoon laten ze de tanden zien om ze af te schrikken. Ze zijn niet agressief – ze zijn bang, heer erg bang. Gekwetste zielen die om hulp schreeuwen. Helena is een van deze honden en als er geen wonder gebeurt, zal ze voor altijd in het asiel blijven. Helena zwierf rond en plunderde vuilnisbakken op zoek naar iets te eten. Het was moeilijk om haar te vangen maar uiteindelijk is het gelukt. Helena kwam in het asiel terecht. Ze was doodsbang. Ze was bang voor aanraking en elke beweging. Ze piepte van angst toen de mensen dichter bij haar kwamen. Na vele dagen vertrouwde ze de verzorgers genoeg en begon zich open te stellen. Nu, bij elke gelegenheid, vraagt ze om knuffels en strelingen. Ze springt van het geluk zodra ze de vrijwilligers ziet. Ze is energiek en zeer slim maar ze is ook een goede springer, ze kan gemakkelijk over de hekken heen springen. Helena houdt van het water. Ze maakt graag gebruik van een klein badje die in de zomer in haar kennel wordt geplaatst. Ze doet het goed met de meeste honden en brengt graag tijd met ze door. Helena woont al 3 jaar in het asiel. Ze verdient beter dan dit. Ze snakt naar de warmte en liefde, ze is alleen te verlegen om dit te laten zien. Ze moet de mensen vertrouwen en haar angsten overwinnen en zodra ze dat doet is ze de liefste, zachtaardigste en het trouwste hondje op aarde. De mooiste ziel, lieve schat en een beste vriendin. We hopen dat iemand met een groot hart en geduld onze Helena zou willen adopteren en bewijzen dat het leven buiten het asiel mooi kan zijn en dat de hel niet bestaat.

Link naar de facebookpagina, voor haar verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.254491820265356&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Helena, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier