Horus Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Horus π‹πžπžπŸπ­π’π£π: ongeveer 1 jaar (op 05.12.23) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds 18 juni 2023 het asiel in GrudziΔ…dz Horus is een jongetje van een jaar oud dat ongetwijfeld iets van een Karelische Berenhond in zich heeft. Hij kwam vanuit de stad GrudziΔ…dz naar het asiel in dezelfde plaats. We kennen zijn geschiedenis niet, maar hij vertoont geen negatieve emoties. Integendeel, Horus is heel blij om mensen te zien! Tijdens de fotosessie beheerste hij zijn emoties een beetje en liet zich van zijn beste kant zienπŸ“· Wij geloven dat deze jongeman met het juiste baasje goede manieren zal leren. En de allerbeste vriend zal wordenπŸ’š Horus heeft genoeg te doen tijdens wandelingen, vooral rond de vrijwilligersπŸ‘©‍🦰 Hij houdt ervan om te wandelen en te verkennen met zijn neus naar de grond. Loungen op de bank is voor deze hond absoluut geen optie. Dus wij zouden blij zijn als hij een actief baasje/gezin vindt.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Horus, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 1 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier