Hugo Beschrijving

🆘🆘🆘 HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING 🆘🆘🆘

Naam: Hugo Leeftijd: 6 jaar (op 16.07.23) Grootte: middelmaat Geslacht: reu Verblijfplaats: Jędrzejewo X-44 Hugo ❤️ Majestueuze Hugo - een uiterst waardige herders-achtige hond - is op zoek naar een thuis! GEEN kennel! GEEN opsluiting! GEEN ketting meer! Hugo moet een lid van de familie zijn, geen alarm, geen bedrijfsbeveiliging! NIET MEER! Toen Hugo in het asiel kwam was hij erg depressief. Hij wist niet wat er aan de hand was, Hij snapte er helemaal niets van. Chaos, lawaai, opsluiting, stress. Dit is té veel voor een gevoelige herdershond. Hoewel Hugo een grotere hond is, is hij zeer kwetsbaar en gevoeligheid. Dankzij het werk van de vrijwilligers begon hij zich langzaam open te stellen en soms laat hij zelfs een beetje vreugde zien. Dit zie je overduidelijk in zijn ogen. Die prachtige ogen spreken voor zich. Helaas is zijn vreugde van korte duur – dit zijn maar een paar momenten wanneer hij gaat wandelen en een beetje vrijheid kan voelen. Hugo heeft een hekel aan luiheid, hij rent steeds rondjes in zijn kennel, gooit zijn voerbak in de lucht, en als iemand langs zijn kennel loopt springt hij als een kangoeroe... Het doet ons pijn om hem zo te zien leiden. Hugo is een hond die beweging nodig heeft en elke vorm van bezigheid is de beste beloning voor hem. Hij heeft niet alleen de fysieke activiteit nodig, maar meer ook mentale activiteit om gelukkig te zijn. Helaas tolereert Hugo geen andere honden, maar hij reageert er ook niet echt op. Met een goede begeleiding zal dit misschien kunnen veranderen. Daarom zijn we op zoek naar een geschikt thuis voor Hugo die de behoeften van honden van dit ras begrijpt en klaar is om met hem te werken en tijd met hem door te brengen want Hugo heeft voornamelijk veel liefde nodig. Wie helpt onze Hugo?

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Hugo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier