Over Huragan

Huragan Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Huragan 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 11 jaar (op 05.06.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Huragan (vert. orkaan) wordt geassocieerd met snelheid en enorme kracht 💨. Onze lieve Huragan is het tegenovergestelde . Het is een middelgrote oudere hond met een zeer mild, vriendelijk karakter . Deze prachtige man kwam in het asiel in december 2021. Hij is heel schattig en aandoenlijk, want zelfs als hij vraagt om geaaid te worden, doet hij het op een zeer lieve manier - hij raakt u namelijk zachtjes aan met zijn neus en kijkt heel lief met zijn schattige oogjes. We hopen dat Huragan uw hart zal stelen en dat hij bij u mag komen wonen. We hopen dat hij vredig zijn laatste jaren naast u op de bank zal liggen en veel liefde en knuffels zal krijgen. Bent u nog niet verliefd geworden op deze lieve man met een krachtige naam? Geef hem een kans. Geef hem een liefdevol thuis.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Huragan, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 11 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier