Over Jogi 3

Jogi 3 Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Jogi 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 6 jaar (geboren in 2017) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Sonieczkowo

Jogi is een mooie, middelgrote hond van het terriërtype. Jogi is een heel, heel onderdanige hond. En we denken dat hij niet een gemakkelijk leven heeft gehad. Hij rent zonder riem, wordt gek, als hij wordt geroepen, gaat hij onmiddellijk op zijn rug liggen, onthult zijn buik en laat zien hoe weerloos hij is, om hem niet per ongeluk pijn te laten doen. De riem verlamt hem helaas. Als je hem eenmaal hebt aangetrokken, gaat hij liggen en hij beweegt niet. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want tijdens onze sessie is hij zelfs gaan zitten. Dus hij wil heel graag leren en aan de menselijke verwachtingen voldoen. Hij is een slimme en zeer zachtaardige hond,. Hij is alleen nogal bang dat hij iets verkeerd zal doen wat mensen niet leuk zullen vinden .... Hij speelt heel goed met andere honden. Hij provoceert ze niet, hij raakt niet in ruzies en conflicten. Hij voelt zich veilig in de kennel, maar zelfs daar heeft hij geen vertrouwen, hij is als een espenblad, heel delicaat, dus je kunt je gemakkelijk voorstellen hoe extreem moeilijk het is voor zo'n hond in een groot asiel. We geloven dat ergens een thuis op hem wacht, waar hij zich geliefd zal voelen en daardoor zelfvertrouwen krijgt. Jogi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, volledig klaar voor adoptie.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Jogi 3, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Ja
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier