Over Kacper

Kacper Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Kacper 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 13 jaar (op 15.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Moldol. KACPER - EEN PRACHTIG, RUWHARIG HONDJE TER ADOPTIE

Kacper: een lieve senior die op zoek is naar een huis dat hem een vredig en veilig leven zal bieden. Hij is zachtaardig en staat open voor nieuwe kennissen. Ondanks zijn leeftijd is Kacper nog steeds vol energie en vreugde, klaar voor nieuwe avonturen met een nieuw gezin. Kacper tolereert andere honden, maar hij weet niet zeker hoe hij zich tegenover katten moet gedragen – ze maken hem onzeker. Hij was niet getest met teefjes, maar we verwachten geen problemen. Kacper is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd, klaar voor een nieuw thuis en nieuwe familie. Het is een kleine hond die perfect zou passen zowel in een huis met een tuin als in een appartement. Hij houdt van wandelingen en geniet van buiten zijn. Vanwege zijn leeftijd is de kans op adoptie in Polen nihil maar we blijven proberen en we hopen dat we iemand vinden die Kacper een kans geeft. Als u dit doet, krijgt U een geweldige vriend voor het leven. Volgends de vrijwilligers is Kacper een engel die een veilige haven verdient voor de rest van zijn leven.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Kacper, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 13 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee