Over Kajtek

Kajtek Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Kajtek 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 5 jaar (geschatte leeftijd op 08.07.2024) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds maart 2022 schronisku S. 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐥𝐛𝐮𝐦: 𝐋𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐞 𝐊𝐚𝐣𝐭𝐞𝐤, 𝐯𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝... 💔 𝟐𝟐.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐮𝐦 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭. 𝟎𝟏.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐛𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐣𝐞 𝐨𝐩𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐜𝐡𝐭. 𝐇𝐞𝐭 𝐚𝐬𝐢𝐞𝐥 𝐮𝐩𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐣𝐨𝐮 𝐧𝐢𝐞𝐭. 𝐉𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧... 𝐖𝐢𝐞 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐥𝐞𝐤𝐣𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐭 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐧𝐞𝐭𝐣𝐞? Kajtek, klein, lief, vriendelijk en zwart. En met die kleur, doen de andere eigenschappen er niet meer toe. Het lot van veel zwarte honden, is dat ze onopgemerkt blijven, enkel vanwege de kleur van hun vachtje. Kajtek is een klein mannetje met een korte staart. Hij slaagt er niet echt in om te poseren voor de foto's, omdat hij liever knuffelt met de vrijwilligers. Kajtek vraagt om aaitjes. Hij is bijzonder leuk en mensgericht, kalm en bescheiden. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij stil is. Kajtek bloeit helemaal op bij een persoon en glimlacht dan oprecht. Hij mist duidelijk het gezelschap van een mens. Waarschijnlijk heeft hij geweten hoe het is om van gehouden te worden... Maar ook hoe het is om achtergelaten te worden...💔 We zoeken iemand die Kajtek nooit meer achterlaat en van hem houdt tot hij oud en grijs is. Kajtek staat open voor nieuwe hondenvrienden en voegt zich graag bij de roedel, zolang er maar een mens is en een hand om hem te aaien. ❤️ Kajtek is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Klaar voor adoptie, klaar voor oneindig veel aaitjes en bergen met liefde. Wie helpt hem?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Kajtek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier