Over Knopers

Knopers Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Knopers 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 6 jaar (op 23.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G. Ontmoet deze unieke hond 🐕. Dit is Knopers, een hondje die uniek is in elk opzicht ❤️! Hij is van middelbare leeftijd en woont sinds december 2022 in het asiel, wat zeker te lang is voor een hond met zo'n buitengewone schoonheid en geweldig karakter 😇 ! Knopers ziet er super schattig uit met zijn grote hoofd, lange romp en korte pootjes. Probeer niet te glimlachen als u hem ziet - het is onmogelijk 😁! Soms trekt hij een serieus gezicht, maar geloof ons, het is gewoon nep. Knopers is een absoluut vriendelijke hond voor mensen en zijn hondenvrienden 🐕❤️. Zijn enorme lichaamsbouw weerhoudt hem er niet van om met zijn razendsnelle kennelgenoot te racen.😀😀 Als U op zoek bent naar een hondenvriendje dat graag speelt, knuffelt en beleefd aan de lijn wandelt, dan is Knopers het! U zult genieten van wandelingen met hem en U zult zelf zien wat een leuke en vriendelijke hond hij is! ❤️ Wacht niet te lang. Geef het een kans. Adopteer en heb lief .🙏🫶

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Knopers, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier