Koka Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Koka 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: geschatte leeftijd 9-10 jaar (op 09.06.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Mlod.

Lieve Koka heeft een zwaar leven gehad. Ze werd, samen met andere honden, uit slechte omstandigheden gered. Helaas gebeurt dit vaker. Haar beste jaren zijn verloren gegaan. Nu is Koka in de herfst van haar leven en brengt ze haar dagen door achter de tralies van het asiel. Dit is jammer, want Koka is een vriendelijke, goedgemanierde en mensgerichte hond. Bij een eerste ontmoeting kan ze verlegen lijken, maar ze is van nature heel zachtaardig en verlangend naar genegenheid. Koka kan goed aan de lijn lopen en is tolerant tegenover andere dieren. We denken dat ze goed met kinderen om kan gaan, omdat ze zo rustig en lief is. Koka verlangt ernaar om eindelijk een eigen liefdevol thuis en een warme mand te hebben. Een plek waar ze geliefd is! Vanwege haar leeftijd moet ze geen trappen lopen, dus appartementen zonder lift of op hoge verdiepingen zijn niet geschikt. Koka is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en klaar voor adoptie!

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Koka, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier