Kufel Beschrijving

Kufel (9 jaar) wilde zo graag vrij zijn dat zelfs pijn hem niet deerde? Van jongs af aan zat hij vast aan een ketting. Maar het lukte hem vaak om deze af te breken. Hij gaf nooit op en probeerde uit alle macht zich te bevrijden. Dit veroorzaakte diepe wonden in zijn nek.

Gelukkig merkte de dierenarts tijdens een vaccinatie de toestand van Kufel op. De arts meldde dit bij de juiste instanties. En Kufel kwam naar het asiel. Het is nu 6 jaar geleden sinds zijn aankomst.

In het begin van zijn asieljaren sloeg hij naar het grasveld gaan over. Maar na verloop van tijd hield hij op met iedereen voor de gek te houden.

Deze kanjer is mooi, waardig en vooral aardig❤︎︎❤︎︎❤︎︎ Kufel toont geen agressie. Hij kan zelfs met kinderen. Hij wil met geen enkele hond bevriend zijn. En hij houdt niet van katten.

Verder is van belang dat Kufel al aan de lijn kan lopen. Hij vindt het heerlijk om tijdens wandelingen nieuwe plekken te ontdekken.

Hij is gecastreerd.

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213523741028831&type=3

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact hieronder klikt kunt u het intakeformulier in vullen. (Bewerkingsrecht vragen kunt u negeren) Link naar zijn album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3337684656461697&type=3

Interesse in Kufel, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Groot
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Nee
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier