Lady Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Lady 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 5-6 jaar (op 11.01.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: ze zit sinds januari 2022 in het asiel. In januari 2024 werd ze overgeplaatst naar een hele slechte: GH. Toen zou ze geadopteerd worden. De adoptant zei op het laatste moment af, terwijl Lady al uit het asiel was gehaald. Ze zit nu dus niet meer in dat slechte asiel, maar nog steeds in een asiel, haar derde: Az .

Lady kwam in het asiel na het interventie op een boerderij waar ze in zeer slechte omstandigheden werd gehouden samen met een aantal andere honden. Niemand zorgde voor ze, niemand voedde ze, niemand keek naar ze om. Het was een huis waar de alcohol belangrijker was... Deze arme honden verloren hun huis, hun hele wereld.

Kijk alstublieft in de ogen van Lady. In deze ogen kan u alles zien wat ze heeft meegemaakt. Ze kijkt zo aangrijpend naar de mensen en straalt de hele waarheid uit – alles wat ze over de mensen weet: pijn en verdriet. En Lady verwacht niets meer van de mensheid, helemaal niets.

Toch is Lady is een erg mensgezind hondje. Ze is heel kalm en rustig. Ze wekt de indruk dat ze, ondanks de enorme teleurstelling die haar in het leven is overkomen, bereid is om weer een risico te nemen en mensen te vertrouwen. We hopen dat ze haar eigen huisje en liefde eindelijk vindt, en de familie die haar omarmt en niet meer zal verraadden. Misschien is dat wel bij jou?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Lady, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Ja
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier