Over Leszek

Leszek Beschrijving

𝐚𝐚𝐦: Leszek 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 8 jaar (op 05.06.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Rust, kalmte en een groot hart - dit is wat Leszek kenmerkt. Hij kwam naar het asiel in januari 2020 en zit daar al veel te lang. Deze hond hoort al bij de senioren groep en wacht al de helft van zijn leven op een thuis . We kunnen zeggen dat hij zijn eigen kleine wereld heeft waarin hij leeft en waarvan hij droomt 💭 Leszek kan goed opschieten met zijn soortgenoten, is vriendelijk en niet opdringerig. Hij is een engel met prachtige ogen die zachtheid uitstralen . Leszek is een geweldige hond die dol is op aandacht en knuffelen . Hij houdt van contact met mensen. Deze lieve man zal een geweldige vriend en metgezel zijn tijdens wandelingen en gezamenlijke chill momenten. Hij is heel dankbaar voor elk moment dat hij met zijn verzorger door kan brengen. Dit is een zeer trouwe hond die u zijn hele hart zal geven. Leszek is gesteriliseerd ✅, gevaccineerd ✅ en gechipt ✅ GEEF HEM EEN KANS Filmpjes vindt u in of facebook.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Leszek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier