Lika Beschrijving

Lika is momenteel nog vermist

πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜ HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜

πš‰πš’πšŽ πšŸπš˜πš˜πš› πš–πšŽπšŽπš› πš’πš—πšπš˜πš›πš–πšŠπšπš’πšŽ: https://www.facebook.com/share/afyBrbcVXeDxTnin/

𝐍𝐚𝐚𝐦: Lika π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: teef π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo Dankzij het werk van vrijwilliger Patrycji begint Lika langzaamaan vertrouwen te krijgen. Het is ons zelfs gelukt om haar een tuigje en een riem om te doen❀️ Na vele jaren ging Lika eindelijk buiten de poort van het asiel en zag iets meer dan alleen een de kennel... Lika is de beste in verstoppertje, als je langs het asiel loopt zie je haar rondrennen, maar als je dichterbij komt verdwijnt ze ineens. Je moet haar eigenlijk "dwingen" om uit te gaan. Maar het gaat steeds beter. Ze beseft langzaamaan dat mensen niet slecht zijn. Bij het eerste contact is Lika zo bang dat ze bevriest. Het enige dat beweegt is haar arme, trillende lichaam. Ze is nog steeds te bang om iets te eten in het bijzijn van de vrijwilliger. We zetten de eerste stappen en we denken dat deze verlammende angst binnenkort zal verdwijnen. We weten niet welke ervaringen deze hond met mensen heeft gehad, maar er is zeker niets goeds met haar gebeurd. Gelukkig is er geen sprake van agressie of poging tot verdediging. Haar kennelmaatje helpt haar zeker. Die laat haar zien dat mensen niet slecht zijn, dat ze ze snoepjes en knuffels geven. Ze is veel moediger met een andere hond erbij. We willen Lika graag laten zien hoe fijn het is om achter de tralies en de betonnen muren vandaan te komen. Ze is gesteriliseerd, ingeënt en gechipt.

Interesse in adoptie van Lika? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Lika, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier