Lili Beschrijving

Verblijfplaats: Azyl dla starszych psow

Lili was eind december '22 ongeveer één jaar oud. Ze is een jong en schattig meisje. Vrolijk, energiek en een tikkeltje gek, zoals een jong hondje hoort te zijn. Ze houdt van het rennen en spelen met andere honden. Ze verkiest momenteel nog het gezelschap van andere honden boven dat van mensen.

Lili bracht haar jeugd door in een kennel en heeft dus weinig contact gehad met mensen, dus ze moet nog veel leren. Ze laat zich wel aanraken, aaien en ook gemakkelijk in de armen nemen; het is dus een kwestie van een band op te bouwen met haar. Bij de dierenarts is ze beleefd en geduldig laat alles met zich doen. Ze loopt goed aan de lijn en heeft een goede relatie met kinderen.

Vindt u haar niet aantrekkelijk? Wilt u zo’n hondje als Lili ? Waar wacht u op ?

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.222274746820397&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Lili, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 1 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier