Over Lolek 3

Lolek 3 Beschrijving

Lolek is een lachende en speelse harige bol. Hij ziet eruit als een knuffelbeer🧸 Maar zelfs het feit dat hij er anders uitziet dan alle andere zwerfhonden beschermde hem niet tegen een slecht lot. Hij kwam 10 maanden geleden naar het asiel, erg verwaarloosd. Zijn haar zat helemaal in de war en hij was erg mager. Of hij had geen goede baas, of hij had helemaal geen thuis. Hij kwam pas tot leven in het slechte asiel waar hij in zit. En aangezien hij een jonge hond is, besloot hij om het verleden achter zich te laten. Nu gedraagt ​​hij zich precies zoals op de foto's: hij is heel vrolijk. Hij denkt aan plezier maken, waartoe hij mensen ook aanmoedigt. Bijvoorbeeld door je af en toe met zijn pootje te porren😉 Lolek is overal. Zozeer zelfs dat het moeilijk was om foto's van hem te maken omdat hij steeds uit het beeld sprong. Lolek kan goed samenleven met andere dieren en hij houdt ontzettend van mensen🥰 Hij heeft zijn hele leven voor zich, omdat hij een hele jonge hond is. En hij is gemaakt om het anders te leven dan voorheen. Hij hoort thuis, tussen mensen zoals hij. Niet buiten in een hondenhok. Zeker niet nu het -20 graden vriest in Polen.......

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Lolek 3, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier