Lusia Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Lusia 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: circa 6 jaar (28-04-2024) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: groot 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teefje 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: asiel in Nowa Sól, woi. Lubusz

Lusia heeft een hartverscheurende achtergrond. Nadat haar eigenaar ziek werd, moest diens dochter voor haar zorgen. Lusia zat opgesloten in de tuin van het verlaten huis waar ze eens binnen woonde. In de liefde van haar eigenaar. Af en toe herinnerde de dochter zich Lusia en kon Lusia op wat eten rekenen... Lusia leed honger en angst, maar bleef trouw wachten op een terugkeer.

Uiteindelijk wist ze te ontsnappen uit de tuin, misschien wel om op zoek te gaan naar haar eigenaar. Ze keerde zwanger terug. Daarna werd ze opgesloten door de dochter in de donkere vochtige schuur, waar Lusia beviel van haar puppy's.

Hoe is het om zo erg gekwetst te zijn door mensen dat je niet meteen kunt vertrouwen, ook al hou je zo van mensen? Bijna had ze weer haar warme huis binnen poot bereik, maar de mensen annuleerden de adoptie.

Ondanks alle ervaringen en haar verlegenheid verlangt Lusia naar menselijk gezelschap en knuffels. Ze loopt goed aan de lijn en geniet van wandelingen, vooral met kinderen. Lusia kan goed overweg met reuen, met teefjes is het wisselend. Katten zijn niet aan Lusia besteed.

Lusia is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Klaar voor haar nieuwe warme huis!

Interesse in adoptie van Lusia? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Lusia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Groot
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Nee
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier