Maks Beschrijving

Maks is te bezoeken in Dieren .

𝐍𝐚𝐚𝐦: Maks 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 9 jaar (op 03.07.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo (SA-2) Maks Het is erg zwaar om iets te schrijven over een hond die zo lang in het asiel zit en tot de groep “kansloze honden hoort”. Hij is schichtig en vertrouwd de mensen niet. Hij vecht continue met zichzelf en probeert zijn angsten te overwinnen, maar dit zijn hele kleine stapjes en dit lukt helaas niet in het asiel. Maks heeft de warmte en liefde nodig om echte prestaties te kunnen boeken. Aangemoedigd door middel van koekjes laat hij zich op een veilige afstand benaderen. Honden zoals Maks moeten zich eerst veilig voelen voordat ze uit hun schulp durven te komen. De vrijwilligers komen maar een keer per week naar het asiel en zijn helaas niet in staat om gedurende die ene dag alle honden te bezoeken. Maks moet wandelen, ontdekken en genoeg warmte krijgen. Hij moet eerst begrijpen dat hij er ook mag zijn en dat hij net zo belangrijk is als alle andere honden die beter hun plek kunnen opeisen. Helaas, het lijkt er op dat Maks door iedereen is vergeten. Daarom publiceren we dit bericht in de hoop dat iemand Maks zou willen redden, een helpende hand naar hem zou willen steken en hem naar huis willen nemen ... Hij is al zo veel tijd kwijt. Zal er eindelijk een wonder gebeuren?

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Maks, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier