Mara Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Mara 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 3 jaar (op 02.06.24) 𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Mara is een jong teefje met een ideaal karakter en een zeer vriendelijke, positieve uitstraling. De vrijwilligers zijn helemaal gek op haar en noemen haar “ons geliefde knuffeldier “ Als je eenmaal haar zachte vacht hebt gevoeld, wil je nooit meer stoppen met knuffelen! Mara is ook een geboren liefhebber van waterspelletjes , ze houdt heel erg van het water! Ze is dolblij als ze kan spetteren in haar privézwembad , die in de zomer in haar kennel staat. Mara houdt van de hele wereld en haar vrolijkheid is erg aanstekelijk. Mara haar verzorger is haar beste vriend en ze zal echt alles voor hem doen. Ze is respectvol en zachtaardig tegenover haar kennel genoten. Ze verdraagt geduldig alle beschimpingen en doet gewillig mee aan het plezier Aan de lijn lopen is voor Mara geen probleem. Ze wandelt graag en staat altijd klaar om de wereld te ontdekken We horen alleen superlatieven over Mara. Is dit geen geweldige hond? We zijn op zoek naar een leuke, vrolijke familie voor Mara. We willen haar graag zien als een familie lid, beste vriendin voor de goede en de slechte. We willen dat ze met haar familie op vakantie gaat en van het leven geniet. Mara is gesteriliseerd , gevaccineerd , ontwormd en heeft een chip Geef haar een kans en Mara zal zeker uw hart stelen!

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Mara, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier