Over Mentor

Mentor Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Mentor 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2 jaar (op 28.07.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo MI-40 Mentor is nog heel jong. Het is eigenlijk een tiener. Helaas kennen we zijn verleden niet, maar één ding is zeker - iemand heeft ooit veel tijd aan hem besteed. En nog één ding… Mentor is erg slim. Hij kent de basis commando's en loopt heel netjes aan de lijn. Tijdens de wandelingen verzamelt hij graag de stokken (hoe groter hoe beter). Het is een zeer lieve hond... Hij heeft zo veel liefde in zich en hij heeft een heel mooi karakter. Mentor is bereid zijn hele hart te geven… alleen aan wie? Op het eerste gezicht is hij verliefd in de gene die met hem de tijd doorbrengt en hij zal zeker van nog meer van zijn toekomstige familie houden – met al zijn hart. Mentor is een trouwe en toegewijde, zeer intelligente hond. Hij zal een geweldige metgezel zijn voor gezamenlijke activiteiten, zowel de fysieke als geestelijke want Mentor heeft ook de intellectuele uitdaging nodig. Hij heeft zo veel potentie in zich dat we het erg jammer vinden dat deze potentie verloren gaat in het asiel. Mentor houdt afstand van andere honden. Hij vind het niet fijn als andere honden hem benaderen, dan reageert hij met grommen. Daarom vinden we het beter voor Mentor als hij enig kind is in het huishouden. In het asiel voelt hij zich erg eenzaam en het is duidelijk te zien dat dit hem dwarszit. Mentor is relatief recent in het asiel gekomen, een zeer slecht asiel. We hopen dat hij daar niet lang zal blijven, dat hij een geschikte familie vindt voordat zijn jeugdige vonk uitgaat.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Mentor, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier