Over Meteor

Meteor Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Meteor π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 11 jaar (op 26.04.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: MΕ‚odolino METEOR – EEN WAARDIGE HOND VOOR ADOPTIE 😍πŸ₯° Meteor is een senior gentleman met een majestueus uiterlijk en een kalm en evenwichtig karakter. ❀️ Hij loopt heel mooi aan de lijn en raakt niet snel opgewonden - we vermoeden dat zelfs een kind gemakkelijk met hem kan gaan wandelen. Met zijn prachtige postuur kun je je echt veilig voelen. Hij is een engel in een honden lichaam.πŸ˜‡ Een ideale hond voor mensen die van rust en gematigde wandelingen houden en een metgezel die hun voeten verwarmt. πŸ”₯ Meteor zijn vacht is vrij kort, dus we maken ons zorgen over zijn gezondheid op ijzige dagen, waar honden in het asiel last van kunnen hebben.πŸ₯Ί Meteoor raakt niet opgewonden bij het zien van andere honden en trekt niet naar hen toe. Momenteel woont hij in het hok met een teefje met wie hij goed overweg kan. De houding ten opzichte van katten is onbekend, maar we kunnen misschien erachter komen. 😊 Meteor moet de rest van zijn leven dagelijks pillen slikken ivm zijn hart (het zijn geen grote maandelijkse kosten). We zijn op zoek naar een liefdevol thuis voor hem, zonder veel trappen, dit is niet gezond voor een senior. Meteoor is gecastreerd, gechipt en ingeënt. Qua lengte reikt hij tot boven de knieën. Geef hem een kansπŸ™ Geef hem huis. Adopteer πŸ™πŸ™

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Meteor, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 11 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier