Over Mocher

Mocher Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Mocher
𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 5 jaar (op 05.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Mlod. / Sinds 2023 in het asiel

Hij heeft veel te lang in de gemeentelijke opslagruimte gezeten in slechte omstandigheden, bang en verloren. Naar een interventie van een van de organisaties voor dierenwelzijn kwam hij in het asiel terecht – beter dit dan in zeer slechte omstandigheden verkeren, opgesloten, zonder wandelingen en met weinig contact met mensen. Mocherek is een zeer gevoelige en lieve hond 😍 🐕 Tot nu toe is hij bang voor alles want alles is onbekend en onwennig. Hij probeert te ontsnappen van alles wat eng voor hem is - of het nu een hard geluid is of een auto die voorbij rijdt. Dit zal veranderen zodra hij eigen huisje vindt en mensen die hem zullen beschermen. Mocherek voelt zich het veiligst in mensenarmen en zoekt daar steun. Over algemeen kan Mocherek goed met andere honden die niet vervelend doen tegenover hem. We zijn voor hem op zoek naar een huis in een rustige omgeving en mensen die bewust willen werken met een bange maar zachtaardige hond. Geef hem een kans en bewonder hoe hij zich openstelt en vertrouwen krijgt. Geef hem de liefde en krijg hetzelfde met een dubbele kracht terug. Adopteer hem, bescherm hem en geef hem de kracht om zijn demonen te overwinnen.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Mocher, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier