Mona Beschrijving

𝐌𝐨𝐧𝐚 𝐢𝐬 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐧 Dieren

Filmpje; https://youtube.com/shorts/P3mh18JImN0?si=FOWb_SHR_h0UuSOP

𝐍𝐚𝐚𝐦: Mona 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 9-10 jaar (op 11.05.2024) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat (circa 55 cm) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Opvang in België, daarvoor in het asiel van Jędrzejewo C-278

Ontmoet lieve Mona. Ze is een ouder teefje wat al bijna haar gehele leven doorbracht in het asiel. Ongezien en onopgemerkt. Ze kwam er terecht omdat ze als jonge hond werd afgestaan. Sindsdien heeft niemand interesse in haar getoond. Niemand zag haar of heeft ooit naar haar gevraagd. En zo gingen de dagen, maanden, jaren voorbij.

De lente van haar leven, werd de zomer en toen de herfst. Begin januari gloorde de zon in haar leven. Mona mocht in de opvang komen! Helaas kan ze daar niet blijven en moet ze op korte termijn weg.

Lieve Mona is een middelgroot, verlegen hondje die zichzelf niet zo goed kan presenteren. Mona is erg onderdanig en verlegen maar ze is niet bang of vertoont angstagressie. Ze heeft ook geen last van baknijd, al neemt ze gretig eten uit je handen aan.

Het contact met mensen is nog onwennig voor haar en geeft de voorkeur aan het gezelschap van honden. Toch is ze nieuwsgierig en laat zich makkelijk leiden. We hebben er alle vertrouwen in dat zij zich in de juiste huiselijke setting ontpopt tot een hond die menselijk contact waardeert. Tijdens de wandeling is Mona zeer geïnteresseerd in de omgeving en snuffelt graag. Het is duidelijk te zien dat de wandeling haar plezier geeft. Mona kan goed overweg met andere honden. Mona haar favoriete bezigheden? Buiten zijn en achter een balletje aanrennen. Of jij achter haar balletje, dat vindt ze ook leuk! 😁

We zijn op zoek naar een warme, rustige en liefdevolle familie voor Mona. We dromen op een huis met een tuin voor haar en het liefst in gezelschap van een stabiele hond of roedel.

𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 Nee, jonge kinderen zijn te onvoorspelbaar voor haar. Kinderen boven de 12 jaar kan wel. 𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐤𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧 Onbekend 𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧 Ja. Mona heeft behoefte aan een stabiel hondenmaatje 𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧 Ja, een paar uur 𝐊𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧 Waarschijnlijk niet 𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐮𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠 Ja, Mona is graag buiten. 𝐁𝐞𝐰𝐞𝐠𝐢𝐧𝐠 Weinig 𝐀𝐚𝐧𝐡𝐚𝐧𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 Ja 𝐆𝐞𝐡𝐨𝐨𝐫𝐳𝐚𝐚𝐦 Ze heeft nog te leren 𝐉𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐧𝐜𝐭 Nee 𝐀𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐧𝐬𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 Nee, dat moet rustig worden opgebouwd. 𝐖𝐚𝐚𝐤𝐬 Ja 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐥𝐬 Ja 𝐋𝐢𝐜𝐡𝐚𝐦𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐚𝐟𝐰𝐢𝐣𝐤𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 Nee 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐣𝐧𝐞𝐧 Nee 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐞𝐫 Nee 𝐆𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠𝐬𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧 Nee 𝐊𝐚𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨 Waarschijnlijk wel

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Mona, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier