Monte Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Monte 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 6/7 jaar (op 05.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Przytulisko POPZ Lubus. “…

Als je het gevoel van vrijheid niet kent dan vraag je er niet om" Dus hoe komt het dat ik, ook al weet ik niet wat het betekent om geliefd te zijn, met heel mijn hart van iemand houdt? Waarom heb je mij dit aangedaan? Waarom wilde je dat ik stierf aan een ketting? Waarom hoorde je mijn stem niet toen ik je in de winter smeekte om een beetje warmte? Heb je mij niet horen smeken om koud water in de hitte om mijn dorst te lessen? Wat heb ik je misdaan? Bedankt, tante, dat je me uit deze nachtmerrie hebt gehaald. Bedankt dat je de redding troepen hebt gebeld en dat ze mij hebben opgehaald. Bedankt voor een goed geïsoleerd hok - het mooiste wat mij ooit is overkomen. Ik heb water, eten en een kennel. Ik heb nog nooit zoveel gehad. En maak je geen zorgen, tante, dat ik geen thuis zal vinden omdat ik het waarschijnlijk niet verdien. Omdat dit waarschijnlijk mijn lot is… Misschien ooit zal iemand van me houden en mijn wereld veranderen... Toch, bedankt tante dat je er voor me bent..." Monte 💔🥺 Karakter: zachtaardig, leert het leven opnieuw, houdt van mensen, vriendelijk, vrolijk Houding ten opzichte van honden: goed met teefjes, verschillend met reuen Houding ten opzichte van katten: onbekend Houding ten opzichte van kinderen: alleen oudere kinderen vanwege zijn energie Als zijn redders het anonieme telefoontje niet hadden ontvangen, weten we niet hoe lang deze arme man nog te leven had... Tijdens de interventie werd oud bevroren en met sneeuw bedekt water gevonden, er was geen voedsel... gebrek aan iets wat hem warm kon houden in het afbrokkelende, verschimmelde hok 😡😭 Gebrek aan empathie van mensen waar hij aan de ketting woonde, trieste bestaan en het zou eigenlijk het beste zijn als hij er niet meer was. Ze hebben een extreem uitgemergelde, uitgedroogde, zich op voedsel stortende, en tegelijkertijd zachtaardig en dorstig voor mensen, hond aangetroffen.😭😭 Zijn mens heeft hem in de steek gelaten… We weten niet hoe lang hij in deze toestand leefde. Monte werd tijdens een interventie in beslag genomen. Ondanks zijn angst leerde hij snel aan de lijn lopen en momenteel houdt hij van wandelen.👍 Hij heeft veel energie, die moeilijk uit te putten is, maar geen wonder, want hij heeft zijn hele leven beperkte beweging gehad... Hij leert hoe het leven is. Ondanks zijn leeftijd gedraagt Monte zich als een jonge hond. Hij begint van het leven te genieten. Zijn hoop keert terug. Hij is nieuwsgierig naar alles en reageert overal opgewonden op😀. Maar Monte is een slimme hond en leert heel snel. Zijn nieuwe familie zal begripvol en geduldig moeten zijn want veel dingen zijn nieuw voor Monte. IS ER HIER IEMAND DIE HEM ZOU WILLEN HELPEN? ZOU IEMAND ZIJN LOT WILLEN VERANDEREN?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Monte, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier