Over Nero labrador

Nero labrador Beschrijving

Naam: Nero Leeftijd 7 jaar Grootte; grote middelmaat Geslacht; reu Verblijfplaats; schronisko dla besdomnych zwierzat in Radlin

Onze hulp werd gevraagd door zijn oude bazin om te helpen een plekje te vinden voor deze pechvogel. Nero heeft in NL gewoond maar is met zijn baas mee gegaan naar Polen toen zijn baasjes uit elkaar gegaan zijn. Zijn baas had een grote tuin dus die keus was gauw gemaakt. Uiteindelijk had deze geen zin meer om voor hem te zorgen en is Nero op straat beland en nu dus in een ijskoud asiel in Polen waar hij buiten in een kennel zit. Dieptriest voor een hond die een leven in huis gewend is geweest. Helaas kan de oude bazin hem niet meer hebben, maar ze maakt zich wel zorgen om hem.

Beschrijving van Nero

Nero, is goed aan de lijn en is niet agressief naar andere honden toe. Katten is niet bekend want is nooit in contact geweest met katten.

Nero kan goed alleen zijn. Hij is erg aanhankelijk en vind het fijn geaaid te worden Hij heeft ook een normaal jacht instinct Nero is goed waaks Kan goed met kinderen vanaf 3/4 jaar Nero houdt ook erg van een tuin Nero is een actieve hond Kortom zoals het een labrador betaamd.

Nero is gechipt, gecastreerd en gevaccinneerd.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Nero labrador, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee