Over Niko en Rubi

Niko en Rubi Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Niko en Rubi 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 8 jaar (op 12.10.23) – 7 jaar asiel 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Pudwągi Niko: “..Waar is dat huisje, die ze ons hebben beloofd? Zal iemand ooit interesse in ons hebben? ..” Rubi: “.. Dit is ons huis Nico. De mensen hebben ons toch in de steek gelaten, weet je nog? Toch moeten we blijven hopen. Sommige van onze vrienden zijn verhuisd en niet meer terug gekomen – zij hadden geluk. Ons paddock is ook minder druk, dus wij krijgen ook een kans….ooit Nico. We zullen ooit een leuk huisje krijgen..” Niko: “..Nee Rubi, niemand wil honden zoals wij, daarom moesten we toch naar het asiel gaan?..” Rubi: "..Oké Niko, misschien droomde ik gewoon dat we ooit samen naar een mooi huisje mochten verhuizen... Dat is alles wat we hebben – onze hoop en onze dromen..” Misschien zal deze post over Niko en Rubi geluk met zich mee brengen? Misschien zullen hun dromen eindelijk uitkomen? Niko en Rubi zijn twee prachtige honden die ongemerkt in het asiel leven. Ze kwamen samen naar het asiel en zijn altijd samen gebleven. Niko (zwart) was heel bang voor mensen, zo bang dat hij zich onder plaste. Rubi (bruine) was een stuk dapperder, legde sneller contact met zijn verzorger, maar zeer onderdanig, alsof hij zich elke keer verontschuldigde dat hij nog leefde. We weten niet wat er in het verleden met hen is gebeurd, maar de mens heeft ze enorm gekwetst. Ze hadden meer tijd nodig om zich te laten overtuigen dat ze veilig zijn en dat ze ook mogen bestaan. Nu komt Niko vanzelf naar voren en vraagt om aandacht, al doet hij dat nog op gebogen poten en heel verlegen. Rubi daartegen is de grootste knuffel in het asiel. Helaas blijft de angst voor onbekende mensen bestaan. Omdat ze zo zachtaardig zijn, zouden ze nog meer afhankelijk zijn van hun toekomstige familie en ze zouden heel hard van hun vertrouwde mensen houden. Ze hebben gewoon de tijd nodig om het vertrouwen op te bouwen. Beide hondjes zijn momenteel ongeveer 8 jaar oud, qua grote onder de knie. Ze tolereren de meeste honden, hoewel Niko soms jaloers kan zijn op Ruby en jaagt andere vrienden van hem weg, maar hij bijt niet. Ze zijn allebei vrij energiek. Niko houdt van het water en spettert tijdens de warme dagen graag in het zwembad. Ze zijn bang voor harde knallen en dingen die voor hen onbekend zijn. Ze springen niet over het hek en zodra ze naar de paddock gaan houden ze de verzorger in de gaten. Ze snaken naar de liefde en samen zijn. Natuurlijk zijn we op zoek naar een gemeenschappelijk huis voor deze hondjes, omdat ze onafscheidelijk zijn. We smeken U om dit duet te delen, want met Uw hulp moeten we een echte thuis voor ze vinden, toch?

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Niko en Rubi, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier